Ajankohtaista

Ritaharjussa rakenteilla kerros- ja luhtitalokoteja

15.08.2018

Loistavalle sijainnille, nopeasti kehittyvälle Ritaharjun asuinalueelle rakennetaan uusia luhti- ja kerrostalokohteita. Asunnot ovat nykytrendin mukaisesti pienempiä kohteita, joista suurin osa kaksioita. Kerrostalokaksiot ovat kooltaan joko 44 tai 46 neliömetriä, luhtitalokaksiot taas 44,5 neliömetriä. Kohteet ovat valmiita elokuussa 2019, ja niiden rakentajana toimii Temotek Oy. Kohteissa on kaukolämpö.


Ritaharju on suosittu, kasvava asuinalue, jossa palvelut ovat lähellä. Rakennettavien kohteiden välittömässä läheisyydessä sijaitsee moderni ja hyvin varusteltu K-Supermarket Ritaharju. Koulu, päiväkoti ja kirjasto ovat kävelymatkan päässä, kuten myös Kauppakeskus Ideapark. Ritaharjun luonnonläheisyys lumoaa: monipuoliset ulkoilumaastot ja -reitit aukeavat suoraan kotiovelta. 


Ritaharjusta on oivalliset liikenneyhteydet muualle kaupunkiin. Yliopistolle Linnanmaalle pyöräilee noin kymmenessä minuutissa, ja Ritaharjun vierestä kulkevaa moottoritietä pitkin ajaa keskustaan reilussa vartissa. Joukkoliikenteen yhteydet kuljettavat myös kätevästi ympäri kaupunkia, ja pysäkki löytyy viereiseltä kadulta.


Kiinnostuitko? Lisätietoja kohteesta antaa Jukka Ruskola, 040 845 9581 tai jukka.ruskolulunarvokiinteistot.fi


Esimerkkikohteita: 

https://oulunarvokiinteistot.fi/lkvframeajax.html?action=getItem&itemId=9921626&subMenuId=1&menu=sell

https://oulunarvokiinteistot.fi/lkvframeajax.html?action=getItem&itemId=9627710&subMenuId=18&menu=sell

» Ylös

Rakenteilla rivitalokoteja Metsokankaalle

13.06.2018

As Oy Oulun Savotan Sanni tarjoaa rauhallista rivitaloasumista moderneissa puitteissa

Suositulle Metsokankaan asuinalueelle rakennetaan kaksi rivitaloa, joissa on yhteensä 18 viihtyisää asuinhuoneistoa. Kohteesta tekee erityisen se, että suurin osa valmistuvista asunnoista on kaksioita, joita Oulun rivitalomarkkinoilla ei tällä hetkellä ole paljoa tarjolla. Kohteessa on yksikerrosratkaisu, mikä yhdistettynä asunnoista löytyviin omiin piha-alueisiin takaa asukkaalle oman rauhan. Kohteessa on kaukolämpö.


Metsokangas on yksi Oulun nopeimmin kehittyvistä asuinalueista. Viimeisen kymmenen vuoden aikana alueelle on rakennettu uusia asuinkohteita ja palveluita kiivasta tahtia. Tämä näkyy Metsokankaan yleisilmeessä, mikä on moderni ja tuore. Asuinalue kuuluu Kaakkurin suuralueeseen ja sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Oulun keskustaan pääsee kulkemaan kätevästi moottoritietä pitkin, ja Kaakkurin liikekeskuksen lukuisat palvelut ovat alueen välittömässä läheisyydessä. 


As Oy Oulun Savotan Sanni käsittää 18 yksikerroksista rivitaloasuntoa, joissa kaikissa on sauna ja omaa pihaa. Lisäksi asuntoihin on hankittavissa autokatospaikka erillisenä osakkeena. Rivitalot valmistuvat joulukuussa 2018. Kohteen rakentaa Rakennusliike Häyrynen Oy. Mikäli kiinnostuit, lisätietoja kohteesta voi tiedustella Jukka Ruskolalta puhelinnumerosta 040 845 9581 tai sähköpostitse osoitteesta jukka.ruskolulunarvokiinteistot.fi.

» Ylös

Esittelyssä Juha Luoma, tuore LKV

11.06.2018

Oulun Arvokiinteistöjen välittäjätiimi vahvistui huhtikuun alussa, kun joukkoon liittyi Juha Luoma. Juha ei ole taustaltaan perinteinen kiinteistönvälittäjä, sillä aikaisempaa työkokemusta häneltä löytyy kaksikymmentä vuotta elektroniikka-alalta. Operatiivisissa työtehtävissä toiminut Juha on aina kokenut loistavansa sosiaalisissa tilanteissa, ja myös myyntityö on ollut lähellä hänen sydäntään. 

Alanvaihto oli ollut Juhan mielessä aiemminkin, mutta otollinen tilaisuus siihen tarjoutui hieman yllättäen.

-Vaimoni työskentelee kiinteistönvälitysalalla, ja oli valmistautumassa LKV-kokeeseen. Päätin alkaa itsekin lukemaan lakikirjaa, ja ilmoittauduin kokeeseen. Mietin, että miksipäs ei?

Viikkoa ennen koetta Juha huomasi Oulun Arvokiinteistöjen ilmoituksen avoimesta työpaikasta. Samoin kuin LKV-kokeenkin kanssa, päätti Juha tässäkin ottaa loikan tuntemattomaan. Ja se kannatti. 
-Kävimme Palviaisen Jannen kanssa eräänä iltana kahvilla, ja seuraavana aamuna aloitin työt.
Samanlainen onnistumistarina oli myös Juhan LKV-koe, jonka mies läpäisi ensimmäisellä yrityksellään, oltuaan alalla vasta muutamia viikkoja.

Juhan kollegat luonnehtivat häntä sosiaaliesti lahjakkaaksi myyjäksi, joka haluaa auttaa ja palvella asiakkaitaan – ei pelkästään myydä heille. Juha kokeekin, että myyntityö on ensisijaisesti ihmisten välistä kanssakäymistä. Sosiaalinen työ ja uudet kokemukset olivat juuri niitä asioita, joita Juha alanvaihdolla tavoitteli. Muita uranvaihtoa pohtivia ihmisiä Juha kehottaa harkitsemaan kiinteistönvälitysalaa. 

-Jos myyntityö kiinnostaa, ja haluaa saada uusia sosiaalisia kontakteja, tämä on juuri oikea ala siihen.

Oulun Arvokiinteistöt onkin aina avoin ottamaan joukkoihinsa uusia, innokkaita ja taitavia tekijöitä. Mikäli koet että olisit arvokas lisäys Arvokiinteistöille, ota rohkeasti yhteyttä myyntijohtaja Janne Palviaiseen numeroon 050 386 6668, tai lue lisätietoja osoitteesta https://www.oulunarvokiinteistot.fi/rekry

Juha Luoman tavoittaa puhelimitse numerosta 050 464 5940 ja sähköpostitse osoitteesta juha.luomulunarvokiinteistot.fi
 

» Ylös

Asiakkaani ostaa RT-tontin Oulun alueelta

07.12.2017

Asiakkaani ostaa rivitalotontin Oulun alueelta.

Rakennusoikeutta 500 – 5000 m2. (osto ta 2374)

 

Soita ja tarjoa omaasi heti!

Jukka 040 845 9581

 

 

 

 

 

 

» Ylös

SKVL:n mukaan kerrostaloasuntojen kauppamäärä kasvaa

07.06.2017

Suomen Kiinteistönvälittäjien ennusteen mukaan Oulun kerrostalokauppojen määrän kehittymisestä välittäjillä on varsin yhteneväinen näkemys: Se tulee nousemaan maltillisesti.
Nyt on hyvä aika kodin vaihdolle, kysyntää erityisesti omakoti- ja rivitaloille sekä max. 1 h ajomatkan päässä oleville vapaa-ajan asunnoille, joten ole rohkeasti yhteydessä, jos asia on ajankohtainen! Soita heti: (08) 3112 270

» Ylös

Asiakkaamme ostaa 1-2 h Oulusta

19.04.2017

Asiakkaani ostaa Oulun ruutukaava-alueelta 1-2 h, myös vuokratut kohteet huomioidaan. (osto ta 2273)

Soita ja tarjoa omaasi! Juha 050 352 5000

» Ylös

Metsätiloista kova kysyntä

23.01.2017

Pohjois-Suomen alueella on kovaa kysyntää metsätiloista!

Metsätilojen arvioinnin ja kaupat hoitaa ammattitaidolla

Seppo Miettunen, 040 822 5321, seppo.miettuneapinarvokiinteistot.fi

metsätalousinsinööri, LKV

 

» Ylös

Olemme mukana Zeppeliinin Hintamyskyssä 15. - 17.9.

14.09.2016

Ajatuksissa kodinvaihto ja haluat parhaan hinnan kodistasi?

Tervetuloa keskustelemaan kanssamme Zeppelinin toimistollemme kodin myynnistä ja ostosta to  15. - la 17.9.! 

Osallistu samalla 50 euron lahjakortin arvontaan.
 

» Ylös

Oulun Arvokiinteistöille uusi LKV-pätevyys

02.06.2016

Asuntokauppias Merja Hämäläinen sai LKV-pätevyyden.

Hän osoitti ammattipätevyytensä Keskuskauppakamarin välittäjäkoelautakunnan 23.4.2016 järjestämässä välittäjäkokeessa ja on oikeutettu käyttämään nimikkeitä kiinteistönvälittäjä, vuokrahuoneiston välittäjä ja asunnonvälittäjä sekä lyhennyksiä LKV ja LVV.

» Ylös

Zeppelinin Hintamyrskyn arvonnan voittaja

24.03.2016

Olimme mukana Zeppelinin Hintamyrskyssä 17. - 20.3. Arvontaan osallistuneiden kesken arpomamme 100 €:n lahjakortin voitti Hilkka Kinnunen Limingasta.

Onnittelemme Hilkkaa lämpimästi!

Voittajalle on ilmoitettu myös henkilökohtaisesti.
 

» Ylös

Ideaparkin Asunnon vaihto -päivän arvonnan voittajat

25.02.2016

Oulun Arvokiinteistöt ja vakuutusyhtiö Pohjantähti pitivät asiakaspäivän Ideaparkissa lauantaina 20.2. Kävijöiden kesken arvottiin pääpalkintona 100 €:n lahjakortti Ideaparkiin voittajan valitsemaan liikkeeseen.
Onnetar suosi Laura Mäki-Petäjää, joka valitsi lahjakortin BikBokiin. 

Oulun Arvokiinteistöt ja Pohjantähti onnittelevat lämpimästi Lauraa ja tuotepalkintojen voittajia. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

» Ylös

Jukolankujan Tokmannin Asunnon vaihto -päivän arvonnan voittaja

10.02.2016

Jukolankujan Tokmannissa ke 3.2. olleessa Asunnon vaihto -päivässä arvottiin kävijöiden kesken 50 €:n lahjakortti kyseiseen liikkeeseen. Voittajaksi arvonnassa osui Irma Niemelä. Lämpimät onnittelut Irmalle!

» Ylös

Limingan Asunnon vaihto -päivän arvonnan voittaja

01.02.2016

Limingan S-Marketissa pe 29.1. olleessa Asunnon vaihto -päivässä arvottiin kävijöiden kesken 50 €:n lahjakortti kyseiseen kauppaan. Voittajaksi arvonnassa selviytyi Päivi Matalin. Lämpimät onnittelut Päiville!
 

» Ylös

Kokenut kiinteistönvälittäjä - tervetuloa menestymään!

27.01.2016

HAEMME LKV-PÄTEVÄÄ KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ
Oulun Arvokiinteistöt Oy on 2006 perustettu oululainen kiinteistönvälitysyritys. Kymmenessä vuodessa olemme saavuttaneet vakiintuneen ja arvostetun aseman markkina-alueellamme. Tästä kertoo esimerkiksi se, että yhtiö on rankattu korkeimpaan AAA-luottoluokitukseen, johon alle 4 % suomalaisista yrityksistä yltää. Panostamme toiminnassamme asiakaslähtöisyyteen ja onnistumisen mittarina pidämme toimintamme tasokkuutta. Meille ei ole tärkeintä olla suurin, mutta me haluamme olla paras. 
Haemme nyt kiinteistönvälittäjää, jolla on LKV-pätevyys. Listoillamme on jatkuvasti yli 200 myytävää kohdetta: asuinkiinteistöjä ja -huoneistoja, tontteja sekä vapaa-ajanasuntoja Lapin hiihtokeskuksista Turkin Alanyaan. 

Haluamme riveihimme juuri sinut, jos:
- sinulla on LKV-pätevyys
- arvostat kanssaihmisiäsi ja itseäsi
- olet hyvä kuuntelija (sinulla on yksi suu, kaksi korvaa ja taito käyttää niitä samassa suhteessa)
- saavuttamisen halusi on suurempi kuin menettämisen pelko
- tuot mukanasi innostuneen asenteen ja oman ainutlaatuisen persoonasi
- sinulla on jo kokemusta asuntokaupasta tai vahvoja näyttöjä muusta menestyksekkäästä myyntityöstä

Me tarjoamme sinulle:
- alan parhaimman palkkausjärjestelmän
- viihtyisän ja motivoituneen työyhteisön
- mahdollisuuden edetä urallasi ja olla huomispäivän menestyjä

Lähetä lyhyt kertomus itsestäsi osoitteeseen: rekrulunarvokiinteistot.fi
Lisätietoja saat soittamalla: Kimmo Kivelä p. 050 588 5855

» Ylös

Meiltä nyt myös metsätila-arviot!

19.01.2016

Meiltä nyt myös metsätila-arviot!


Soita ja kysy lisää:
Seppo MIettunen, 040 822 5321
metsätalousinsinööri
seppo.miettuneapinarvokiinteistot.fi

» Ylös

Oulun Arvokiinteistöille uusi LKV-pätevyys

31.12.2015

Myyntisihteeri Johanna Riekki sai LKV-pätevyyden. 

Hän osoitti ammattipätevyytensä Keskuskauppakamarin välittäjäkoelautakunnan 21.11.2015 järjestämässä välittäjäkokeessa ja on oikeutettu käyttämään nimikkeitä kiinteistönvälittäjä, vuokrahuoneiston välittäjä ja asunnonvälittäjä sekä lyhennyksiä LKV ja LVV.

Kokeeseen osallistui 680 kokelasta ja kokeessa hyväksyttiin 243 kokelasta, eli 36 %. 

» Ylös

Zeppeliinin Hintamyskyn arvonnan voittaja

12.10.2015

Zeppeliinin Hintamyskyssä 17. - 20.9. järjestämissämme arpajaisissa Cumuluksen lahjakortin (arvo 100 €) voitti Arja Multasuo Kempeleestä. 
Onnea Arjalle!
Voittajalle on ilmoitettu voitosta myös henkilökohtaisesti.

» Ylös

Uusi asuntokauppias Oulun Arvokiinteistöille

07.10.2015

Oulun Arvokiinteistöjen palvelevien asuntokauppiaiden joukkoon on liittynyt Jari Hulkko. Jarin pitkänlinjan asiakaspalvelutyö ja yrittäjyys luovat vankan pohjan kiinteistönvälitysalalle.

”On mukava päästä ammattilaisten porukkaan tekemään asuntokauppaa omalla innokkuudella.” Jari kommentoi uutta työtään ja jatkaa: ”Kun tarvitset asuntoasioissa apua, ota rohkeasti yhteyttä!”

» Ylös

Asioiden hoitoa ekologisesti

31.07.2015

Arvokiinteistöjen väri on vihreä – vihreä ajatus toteutuu myös käytännössä: asioille on ekologista ja näppärää pyörähtää polkupyörällä! Viime kesästä lähtien olemme hoitaneet kaupunkiasiat aina tavaramäärän salliessa pyöräillen toimistolle hankitulla Jopolla. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asuntokauppiaamme Esa Haapakoski lähdössä asuntokaupoille.

 

» Ylös

Oulun Arvokiinteistöt jatkaa ylimmässä AAA-luottoluokituksessa

30.04.2015

Oulun Arvokiinteistöt on luotettava yhteistyökumppani. Se kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokitukseen, johon vain 3,99 % suomalaisista yrityksistä yltää. Jotta yritys pääsee korkeimpaan luottoluokkaan AAA, on sillä oltava erinomaiset talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävän iso toiminnan volyymi.
 
AAA - Rating 
Soliditet on määritellyt lähes jokaisen normaalia liiketoimintaa harjoittavan ja aktiivisen yrityksen luottokelpoisuusluokan eli Ratingin. Se on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä. Keräämällä ja analysoimalla järjestelmällisesti toimintaa, taustaa, taloutta ja maksutapaa koskevaa informaatiota se arvioi yrityksen luottokelpoisuutta sekä kykyä selviytyä normaaliin liiketoimintaan liittyvistä velvoitteista.

» Ylös

Rakentajamessut 2015 arpajaisten voittajat

24.04.2015

Olimme mukana Oulun Rakentajamessuilla Iin kunnan osastolla 17. – 19.4. Siellä olleissa arpajaisissa SuperPark Oulu -liput (3 x 2 kpl, á 19 €) voittivat:

 • Reijo Mustonen
 • Ilona Peltoniemi
 • Tiina Kemola

Iloiset onnittelut voittajille!

» Ylös

Loma-asunto ulkomailta -tutustumisilta to 23.4. Oulussa

10.04.2015

Tervetuloa Oulun Arvokiinteistöt Oy:n järjestämään loma-asunto ulkomailta -tutustumisiltaan torstaina 23.4. klo 17-19 (Vanhantullinkatu 8).

Esillä on lukuisia kohteita Alanyasta ja lähiympäristöstä. Kohteita löytyy jokaiselle! Hinnat alk. 25 000 €. Tule kuulemaan kokemuksia Turkissa asumisesta ja sieltä loma-asunnon tai kodin ostosta ja vuokraamisesta.

Tule kuulemaan lisää aurinkoisesta Turkin Rivierasta ja Turkissa asumisesta sekä nauttimaan tarjoilusta. Varaa samalla tutustumismatka 1 – 2 kk Turkin Alanyaan.
Mukana matkatoimisto MatkaMajakka.

Esittelyssä myös muita ulkomaan kohteita.

Nauti unohtumattomista hetkistä auringon ja meriveden syleilyssä!

Ilmoittautumiset: Merja Hämäläiselle 20.4. mennessä, merja.hamalaineulunarvokiinteistot.fi tai 050 591 5580

» Ylös

Zeppeliinin Hintamyrskyn (19. - 22.3.) arvonnan voittajat

24.03.2015

Zeppeliinin Hintamyskyssä 19. - 22.3. järjestämässämme arpajaisissa palkinnot voittivat:

 • SuperPark Oulu liput, 2 kpl: Kati Ahola
 • SuperPark Oulu liput, 2 kpl: Pekka Eilola
 • SuperPark Oulu liput, 2 kpl: Leena Lassila
 • Sammutuspeite: Tarja Kaartinen
 • Palovaroitin: Niiro Leinonen
 • Yllätyspalkinto: Alli Moilanen
 • Yllätyspalkinto: Virpi Mäkelä
 • Yllätyspalkinto: Selina Ahola 

Onnea voittajille!

Voittajille on ilmoitettu henkiökohtaisesti.

» Ylös

Uusia asuntokauppiaita palveluksessanne!

24.03.2015

Alkuvuoden aikana Oulun Arvokiinteistöjen palveleva henkilökunta on vahvistunut kolmen asuntokauppiaan voimin. 

-    LKV Sakari Tikkanen on pitkän linjan kiinteistönvälittäjä ja palvelee teitä myös julkisen kaupanvahvistajan roolissa.
-    Asuntokauppias Esa Haapakoskella on jo muutaman vuoden tuntemus kiinteistönvälitysalalta. Siihen lisättynä vuosikymmenten myyntityökokemus tekee hänestä sulavasti alalla toimivan ammattilaisen.
-    Uusin asuntokauppiaamme Katja Lammela on tuore alalla, mutta yrittäjäkokemus rakennusalalta ja vuosien monipuolinen myyntityö ovat luoneet hänelle vahvan pohjan tähän työhön. 

Tervetuloa tapaamaan sekä uusia että vanhoja asuntokauppiaitamme!

» Ylös

Esittelijämme Alanyassa pääsiäisenä

23.03.2015

Harkitsetko lomakodin ostoa Turkista? Etsimme yksilöllisesti juuri sinun toiveesi täyttävän asunnon Alanyan runsaasta tarjonnasta. Pääsiäisenä oiva mahdollisuus tavata suomalainen esittelijämme Alanyassa

Lisätiedot: Osmo Mertala, 0400 581 960

 

» Ylös

Olemme mukana Zeppeliinin Hintamyskyssä 19. - 22.3.

10.03.2015

Ajatuksissa kodin vaihto - Haluatko kodistasi parhaan mahdollisen hinnan? Tule keskustelemaan kanssamme Zeppeliiniin kotisi myynnistä ja uuden ostosta tai rakentamisesta! 

Teot puhuvat puolestaan: Vuoden 2014 myyntimme 20 %:n kasvu osoittaa, että kauttamme kauppa käy!

» Ylös

Iin Kirjalassa harjannostajaiset pe 13.3. klo 12-13:30

09.03.2015

Asunto Oy Iin Kirjala on noussut harjaan!

Vielä muutama huoneisto myymättä. Tule ja varaa omasi!
Hinnat alkaen, 2. kerros:
1 h+kk+ph+s 40,5 m2 ……..…. mh. 33.137,10 € ….… vhp. 98.500,00 €
1 mh+tpk+ph+s 53,5 m2 ….…. mh. 40.455,40 € ….…. vhp. 126.800,00 €
2 h+kk+ph+s 52,0 m2 ………… mh. 38.076,59 € …….. vhp. 122.000,00 €
2 h+kk+ph+s 58,0 m2 ………… mh. 38.393,77 € …….. vhp. 132.000,00 €
3 h+kk++ph+s 64,5 m2 …….… mh. 41.203,50 € …..… vhp. 145.300,00 €

Tervetuloa paikan päälle! 
Osmo Mertala p. 0400 581 960       Matti Kulju p. 0400 185 008

» Ylös

Ideaparkin Pop Up -toimiston arvonnan voittajat

09.03.2015

Ideaparkin Pop Up -toimistollamme olleessa arvonnassa SuperPark Oulu -liput (3 x 2 kpl, á 19 €) voittivat:

 • Sanna ja Arttu Kautto
 • Mauri Nissilä
 • Tarja Paakki

Onnea voittajille ja iloisen puuhakkaita hetkiä SuperParkkiin!

» Ylös

Turkki-päivät ke 4.3. Ideaparkissa ja to 5.3. Zeppeliinissä

25.02.2015

Tervetuloa Oulun Arvokiinteistöt Oy:n järjestämään Turkki-päivään Ideaparkkiin osastollemme Pop Up -Centeriin keskiviikkona klo 10-20 tai torstaina Zeppeliiniin toimistollemme klo 12-18!

Tule kuulemaan kokemuksia Turkissa asumisesta, sieltä kodin ostosta tai vuoraamisesta sekä lisätietoa aurinkoisesta Turkin Riviearasta!

Esillä lukuisia kohteita Alanyasta ja lähiympäristöstä.

Terveiset suoraan Turkista tuo Serdar Sönmez!

» Ylös

Tervetuloa Pop Up -toimistoomme Ideaparkiin to 26.2. - su 8.3.

20.02.2015

Ideaparkiin avataan Pop Up Center, josta tavoitat meidät reilun viikon ajan (to 26.2. - su 8.3.). 
Tervetuloa keskustelemaan kanssamme kotisi myynnistä!

Lauantaina 28.2. Suuri lastenrieha: Osallistu osastollamme SuperPark Oulu -pääsylippujen (6 kpl, á 19 €) arvontaan!  

Keskiviikkona 4.3. Turkki-päivä.

 

Teot puhuvat puolestaan: Vuoden 2014 myyntimme 20 %:n kasvu osoittaa, että kauttamme kauppa käy! 

» Ylös

Lasten Lauantai Zeppeliinissä 14.2. - SuperPark liput arvottu!

12.02.2015

Päivitys 16.2.: Arvoimme kahden lipun settejä ja onni suosi Eija Ruotasta, Pirjo Sainilaa ja Antti Sikalaa. Onnittelut voittajille!

Olemme mukana Zeppeliinissä Lasten Lauantai –tapahtumassa. 

Tervetuloa keskustelemaan asuntoasioista kanssamme ja osallistu samalla SuperPark Oulu pääsylippujen (6 kpl, á 19 ) arvontaan! 

 

» Ylös

Oulun Arvokiinteistöille uusi LKV-pätevyys

15.01.2015

Asuntokauppias Marko Paloniemi sai LKV-pätevyyden. 

Hän osoitti ammattipätevyytensä Keskuskauppakamarin välittäjäkoelautakunnan 15.11.2014 järjestämässä välittäjäkokeessa ja on oikeutettu käyttämään nimikkeitä kiinteistönvälittäjä, vuokrahuoneiston välittäjä ja asunnonvälittäjä sekä lyhennyksiä LKV ja LVV.

Kokeeseen osallistui 570 kokelasta ja kokeessa hyväksyttiin 205 kokelasta, eli 38 %.

» Ylös

Turkki-ilta 14.11. Oulussa

12.11.2014

Tervetuloa Oulun Arvokiinteistöt Oy:n järjestämään Turkki-iltaan perjantaina 14.11. (Vanhantullinkatu 8) klo 15.00 – 18.00.

Esillä on lukuisia kohteita Alanyasta ja lähiympäristöstä. Kohteita löytyy jokaiselle! Hinnat alk. 25 000 €. Tule kuulemaan kokomuksia Turkissa asumisesta ja sieltä loma-asunnon tai kodin ostosta ja vuokraamisesta.

Tule kuulemaan lisää aurinkoisesta Turkin Rivierasta ja Turkissa asumisesta sekä nauttimaan tarjoilusta. Varaa samalla tutustumismatka 1 – 2 kk Turkin Alanyaan.
Mukana turkkilainen asuntokauppias.

Ilmoittautumiset: Merja Hämäläiselle, merja.hamalaineulunarvokiinteistot.fi tai 050 591 5580

 

» Ylös

Zeppelinin arvontojen voittajat

09.10.2014

Zeppelinin Hintamyrsky ja Naisten ilta -tapahtumissa järjestämissämme arpajaisissa palkinnot voittivat:

- Olga Jokiniemi, 100 €:n lahjakortti Cumulukseen

- Juha Juuti, 10 kpl:n lounaskortti Takatien Lounasravintolaan

Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistuneille!

» Ylös

Seniori-Messut Oulussa la 20. - su 21.9.

17.09.2014

Tervetuloa Ouluhalliin osastollemme A58 keskustelemaan asuntokaupan tämänhetkisestä markkinatilanteesta.

Messut avoinna molempina päivinä klo 10-17. Liput vain 5 €

 

KOTI TURKIN ALANYASTA, JOSSA AURINKO PAISTAA 300 PÄIVÄÄ VUODESSA!

Kauttamme vaivattomasti ja luotettavasti suomenkielisellä palvelulla loma-asunto Turkista.

» Ylös

Alkuvuoden välittäjä

15.07.2014

Kuvassa oleva Merja Mäkinen on valittu Oulun Arvokiinteistöjen alkuvuoden välittäjäksi. Alkuvuotemme oli loistava 63 prosentin kasvun lisäyksellä ja Merja on yksi vahvasti tähän menestykseen vaikuttaneista välittäjistämme. Merja on saanut alkuvuoden aikana erittäin hyvää palautetta työnantajilta eli teiltä myyjiltä ja ostajilta! 

» Ylös

Verovinkki: Aikaisempi omistus vie ensiasunnon veroedun

26.06.2014

Ensiasunnon ostajan ei tarvitse maksaa varainsiirtoveroa ensimmäisestä omaksi kodiksi ostamastaan asunnosta. Varainsiirtovero on 2 prosenttia asunto-osakkeen ja 4 prosenttia kiinteistön kauppahinnasta.

Verovapauden edellytyksenä on, että omistusosuus asunnosta on vähintään puolet. Ostajan täytyy lisäksi olla ennen kauppakirjan allekirjoittamista täyttänyt 18 mutta ei vielä 40 vuotta ja hänen tulee käyttää tai ryhtyä käyttämään hankkimaansa asuntoa omana vakituisena asuntonaan. 

Aikaisempi asunnon omistus voi kuitenkin viedä veroedun. Asunnon ostaja joutuu maksamaan varainsiirtoveron, jos hänellä on ollut aikaisemmin omistuksessaan vähintään puolet asuinrakennuksesta tai osakehuoneiston hallintaan oikeuttavista osakkeista. Huoneistossa tai omakotitalossa ei ole tarvinnut edes itse asua, vaan pelkkä omistaminen riittää viemään varainsiirtoverovapauden. Merkitystä ei ole myöskään sillä, miten omistusoikeuden on saanut. Tämä kannattaa pitää mielessä esimerkiksi silloin, kun vanhemmat lahjoittavat lapsilleen osuuksia sijoitusasunnosta tai omasta asunnostaan.

Lapsi voi esimerkiksi saada vanhemmiltaan lahjaksi puolet sijoitusyksiön hallintaan oikeuttavista osakkeista. Myöhemmin lapsi ostaa itselleen ensimmäiseksi omaksi asunnokseen puolet omakotitalosta 100 000 eurolla. Koska uusi asunto ei ole enää lapsen ensiasunto, hän joutuu maksamaan siitä varainsiirtoveroa 4 000 euroa. Vanhempien olisi kannattanut lahjoittaa aikaisemmin alle puolet eikä tasan puolta sijoitusasunnon osakkeista. Näin menetellen lahjansaajan ei olisi tarvinnut maksaa myöhemmin ostamastaan omakotitalosta varainsiirtoveroa lainkaan.

Lähde: veronmaksajat.fi

» Ylös

Oulun Arvokiinteistöillä kauppa käy

23.06.2014

Myyntimme on kasvanut ensimmäisen vuosikolmanneksen aikana huimat 63 %. Oulun Arvokiinteistöt kiittää myyjiä ja ostajia luottamuksesta.

Myynnin kasvu osoittaa, että nyt on hyvä aika tehdä asuntokauppoja!

» Ylös

Oulun Arvokiinteistöt jälleen ylimpään AAA-luottoluokitukseen

13.06.2014

Oulun Arvokiinteistöt on luotettava yhteistyökumppani. Se kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokitukseen, johon vain 2,57 % suomalaisista yrityksistä yltää. Jotta yritys pääsee korkeimpaan luottoluokkaan AAA, on sillä oltava erinomaiset talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävän iso toiminnan volyymi.

 

AAA - Rating 

Soliditet on määritellyt lähes jokaisen normaalia liiketoimintaa harjoittavan ja aktiivisen yrityksen luottokelpoisuusluokan eli Ratingin. Se on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä. Keräämällä ja analysoimalla järjestelmällisesti toimintaa, taustaa, taloutta ja maksutapaa koskevaa informaatiota se arvioi yrityksen luottokelpoisuutta sekä kykyä selviytyä normaaliin liiketoimintaan liittyvistä velvoitteista.

» Ylös

Oulun Arvokiinteistöt ja Siklatalot yhteistyössä

04.04.2014

Oulun Arvokiinteistöt Oy ja Siklatalot järjestävät lauantaina 5.4.2014 yhteisen talo- ja tonttiesittelyn osoitteessa Linnalammentie 4, Kempele.  

 

Tervetuloa tutustumaan Siklatalojen rakentamaan kauniiseen kotiin sekä Oulun Arvokiinteistöjen monipuoliseen tonttivalikoimaan! 

 

Anne 0400 890334 ja Kalle 050 3773723

» Ylös

Turkki-ilta 27.3 Oulussa!

19.03.2014

Tervetuloa Oulun Arvokiinteistöt Oy:n järjestämään Turkki-iltaan torstaina 27.3 (Vanhantullinkatu 8) klo 17.00 – 19.00.

Esillä on lukuisia kohteita Alanyasta ja lähiympäristöstä. Kohteita löytyy jokaiselle! Hinnat alk. 25 000 €. Tule kuulemaan kokomuksia Turkissa asumisesta ja sieltä loma-asunnon tai kodin ostosta. 

Lämpimästi tervetuloa kuulemaan lisää aurinkoisesta Turkin Rivierasta ja Turkissa asumisesta sekä nauttimaan tarjoiluista to 27.3. Mukana Matkamajakka sekä turkkilainen asuntokauppias.

 

Ilmoittautumiset:

Merja Hämäläinen, merja.hamalaineulunarvokiinteistot.fi tai 050 5915580

» Ylös

Uusi asuntokauppias Oulun Arvokiinteistöille

04.03.2014

Oulun Arvokiinteistöjen henkilökunta kasvaa. Uutena asuntokauppiaana aloittaa Kalle Heikkilä. Oulussa asunut Heikkinen tuntee Oulunseudun hyvin ja aikaisempaa okemusta asuntokauppiaan työstä löytyy. Lisäksi hän on toiminut muutoin myyntialalla ja yrittäjänä. "Hienoa päästä tekemään töitä haastavan mutta antoisan homman parissa. Toivottavasti nähdään paljon tuttuja ja tietysti uusia kasvoja esittelyissä." 

 

» Ylös

Asuntopäivät Zeppelinissä, Kempeleessä 1-2.3!

26.02.2014

Oulun Arvokiinteistöt Oy järjestävät kauppakeskus Zeppelinissä asuntopäivät perjantaina (11-18) ja lauantaina (11-16).

Osallistu paikanpäällä S-ryhmän 150 € lahjakortin arvontaan. (Arvonta suoritetaan 31.3.2014 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti) sekä tutustua lukuisiin myytäviin kohteisiin! Mukana myös Sillä Silaus. Katso lisää: www.sillasilaus.fi

Mikäli kodinvaihto on ajankohtainen, tule ja kysy myös välitystarjous omasta kodistasi.  

» Ylös

ASP-järjestelmä kaipaa päivitystä

10.02.2014

Finanssialan Keskusliiton (FK) mielestä ensiasunnon ostajien tilanne on otettava erityisesti huomioon lainakatossa.  Elinkeinoministeri Jan Vapaavuori tiedotti tiistaina, että hallitus esittää luottolaitoslakiin kiinteää lainakattoa, joka tulisi voimaan siirtymäajan jälkeen.

FK:n esittämän mallin mukaisesti ensiasunnon ostajille on tulossa 95 prosentin lainakatto, kun muille asunnon ostajille se on 90 prosenttia.

”Ensiasunnon ostajan lainakaton on oltava muita asunnonostajia korkeampi. Se vähentää taloudellista eriarvoisuutta, sillä lainakatosta voivat kärsiä nuoret, joiden lähipiiri ei voi tukea asunnon ostoa taloudellisesti”, FK:n toimitusjohtaja Piia-Noora Kauppi toteaa. 

Nuorten asunnonhankinta edellyttää Kaupin mukaan valtiolta uusia toimia. FK esittää, että asuntosäästöpalkkiojärjestelmää (ASP) uudistettaisiin nykyistä kannustavammaksi ja säästämisen ala- sekä yläikärajoja väljennettäisiin. ”ASP:n ikärajat ovat aikansa eläneitä. On vakavasti harkittava ikärajojen poistamista. Nykyisin entistä useammat tekevät pätkätöitä ja viettävät vuosia ulkomailla, jolloin ensiasunnon hankinta myöhentyy”, Kauppi sanoo. 

”Finanssialan mukaan lainakaton säätämisen edellytyksenä on riittävän pitkä siirtymäaika. Kokonaistaloudellinen vakaus on otettava huomioon, kun lainakatto otetaan käyttöön. ” Kauppi tähdentää.

Finanssialan esittämän mallin mukaisesti lainakaton laskennassa otetaan huomioon ostettavan asunnon tai kiinteistön lisäksi myös muita vakuuksia henkilötakauksia lukuun ottamatta.

 

Lähde: Finanssialan Keskusliitto

 

Lisätietoja: 

Toimitusjohtaja Piia-Noora Kauppi, puh. 020 793 4210

Johtaja Kaija Erjanti, puh. 020 793 4250                  

Viestintäjohtaja Tuomo Yli-Huttula, puh.  040 652 9118

» Ylös

Asuntolainoille lainakatto

05.02.2014

 

Elinkeinoministeriö ehdottaa että pankki saa myöntää asuntolainaa enintään 90 prosenttia lainaa varten annettavien vakuuksien käyvästä arvosta. Asunnonostajalla olisi oltava tulevaisuudessa kymmenen prosenttia asunnon hinnasta jo valmiina. Ehdotuksen mukaan ensiasunnonostajan lainakatto olisi 95 prosenttia. Lainakatto on osa pankkilainsäädännön uudistusta koskevaa lakiehdotusta.

Lähde: Yle.fi 

» Ylös

Vauhdikas vuoden alku!

17.01.2014

Oulun Arvokiinteistöjen vuosi 2014 on alkanut rytinällä.

”Puhelimet ovat soineet jatkuvasti, ja ostajat ovat selvästi liikkeellä.” kertoo liikkeen pääomistaja Osmo Mertala.

Mertalan mukaan kodit myös vaihtavat omistajaa.

”Kun hinta on oikea, niin kyllä ostaja löytyy.”

 

Vilkkaasta vuoden alusta kertoo myös Oulun Arvokiinteistöjen uusimman välittäjän Merja Mäkisen vauhti.

”Juuri tehdään kauppoja asunnosta, joka meni ennen ensiesittelyä. Ja muitakin kiinnostuneita ostajia jäi, joten uutta myytävää tarvitaan pikaisesti.” Mäkinen nauraa. 

» Ylös

Asuntopäivät Iissä 17.11.2013!

15.11.2013

Oulun Arvokiinteistöjen Asuntopäivät rantautuvat sunnuntaina 17.11.2013 Iihin. 

Luvassa esittelyjä monipuolisesti eri kohteissa. Käy katsomassa kaikki Iin kohteet ja esittelyajat www.oulunarvokiinteistot.fi! Ja mikäli sinulle esittelyaika ei sovi sinulle, soita ja sovi yksityisesittely! 

 

Tervetuloa!

» Ylös

"Ei mitään sähläystä!"

05.08.2013

Riitta Rautio möi asuntonsa Oulun Arvokiinteistöjen välittämänä. Asuntokauppaa hoiti Anne Punkeri. 

"Minulle suositeltiin Annea, ja voin sanoa olevani erittäin tyytyväinen." Rautio kertoo. 

"Asunto piti saada nopealla aikataululla kaupaksi ja Anne lupaili, että kuukaudessa kaupat kyllä tehdään. Itse epäilin vähän, että liekkö niin nopeasti nyt menee, mutta kyllä! Kuukauden kuluttua oltiin kaupoilla." Rautio kertaa.

Rautio on tehnyt ennenkin asuntokauppaa ja vertaa Oulun Arvokiinteistöltä saamaansa palvelua aikaisemiin kokemuksiinsa: "Nyt ei ollut mitään sähläystä, vaan kaikki hoitui mukavasti ja sovitulla tavalla. Suosittelen ehdottomasti kyllä tutuillenikin!" 

 

» Ylös

Osaavaa ja luotettavaa palvelua!

02.08.2013

Kirsi Vehkaoja möi asuntonsa Oulun Arvokiinteistöjen kautta. Hän valitsi firman ja välittäjän ystävänsä suosituksesta.

"Arvokiinteistöllä palvelu oli koko ajan erittäin hyvää. Meidät pidettiin koko myynnin ajan loistavasti ajantasalla ja mekin saatoimme vuorostamme soittaa välittäjälle ja kysyä neuvoa asuntoasioissa." 

Vehkaoja piti erityisesti luotettavasta ja luonnollisesta välittäjästä, Merja Hämäläisestä. 

"Merja oli heti sellainen tavallisen tuntuinen persoona, jonka kanssa oli helppo keskustella."

» Ylös

Energiatodistuksen laatija Matti Kulju palveluksessamme

05.07.2013

 Arvokiinteistöjen palvelutarjonta on laajentunut nyt myös kiinteistöjen uuden lain mukaisiin energiatodistuksiin!

Kiinteistönvälittäjä LKV, DI Matti Kulju on saanut äskettäin FISE:n  myöntämän, 1.6.2013 voimaan astuneen lain mukaisen energiatodistuksen laatijan perustason pätevyyden. Kuljulla on ollut jo aiksemmin teollisuuden ja julkisten palvelurakennusten sekä liikerakennusten energiakatselmoijan pätevyys. Hän työskentelee Oulun toimistollamme, mutta on käytettävissä myös Lapin Arvokiinteistöjen asiakkaille.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

 

Matti Kulju

0400185008 tai matti.kuljulunarvokiinteistot.fi 

» Ylös

Asuntopäivä Iissä 1.7

25.06.2013

 Oulun Arvokiinteistöjen väki jalkautuu Iihin maanantaina 1.7.2013. 

Arvokiinteistöjen ständin löydät Iin Kärkkäiseltä klo 14-19. Tämän lisäksi lukuisissa Iin myytävissä kohteissa pidetään esittelyjä maanantai iltana. (Katso lisää seuraavat näytöt)

Tule juttelemaan asuntoasioista ja etsitään sinulle uusi koti! 

 

-Anne, Hannu, Harri ja Osmo 

» Ylös

Oulun Arvokiinteistöille uusia LKV-pätevyyksiä

20.06.2013

 Asuntokauppias, DI Matti Kulju sekä myyntisihteeri Maija Tahkola saivat LKV pätevyyden. 

He osoittivat ammattipätevyytensä Keskuskauppakamarin välittäjäkoelautakunnan 4.5.2013 järjestämässä välittäjäkokeessa ja ovat oikeutettuja käyttämään nimikkeitä kiinteistönvälittäjä, vuokrahuoneiston välittäjä ja asuinvälittäjä sekä lyhennyksiä LKV ja LVV.

Kokeeseen osallistui 549 kokelasta ja kokeessa hyväksyttiin 189 kokelasta, eli 37 %.

» Ylös

Kauppa käy kuumana!

20.06.2013

 Oulun Arvokiinteistöillä on ollut täysi tohina ennen juhannusta. 

Ensiesittelyt ovat olleet menestyksiä. Kastellin rivitalokohteessa kävijoita oli lähemmäs 40 henkilöä ja esittelyyn tulleiden piti odottaa vuoroaan asunnon ulkopuolella! 

Nyt on ollut myös nopeiden kauppojen aika, sillä esimerkiksi Kempeleestä myytiin luhtitalo huoneisto kahdeksassa tunnissa. 

 

Oulun Arvokiinteistöt kiittävät kaikkia asiakkaitaan kuluneesta keväästä ja toivottaa kaikille mukavaa juhannusta! 

» Ylös

Turkki-illan arvonnnan voittaja!

Oulun Arvokiinteistöt Oy:n Turkki-illan matkalahjakortin arvonnan voitti Timo Ojala!

 

Oulun Arvokiinteistö Oy onnittelee voittajaa, ja kiittää kaikkia osallistujia. 

Turkki-ilta oli jälleen menestys! Tapahtumassa oli osallistujia n. 40 henkeä. 

» Ylös